4 - стаен Апартамент

4-стаен

54000 €
Продажба
118 м2
4-стаен в Троян

4-стаен

60000 €
Продажба
94 м2 21 м2
4 - стаен
ТОП ОФЕРТА

4-стаен

62000 лв.
Продажба
110 м2 14 м2

4 - стаен м-н Космос

4 - стаен

4-стаен

68000 лв.
Продажба
100 м2

4 - стаен Топ център

4-стаен апартамент

4-стаен

69900 лв.
Продажба
107 м2

4-стаен апартамент пл.Велешана

4 - стаен апартамент

4-стаен

75000 лв.
Продажба
114 м2
4-стаен Апартамент

4-стаен

80000 лв.
Продажба
102 м2 16 м2

4-стаен Апартамент Централна част

4-стаен Апартамент

4-стаен

117000 лв.
Продажба
95 м2

4-стаен Апартамент Идеален център

4 - стаен Апартамент

4-стаен

120000 лв.
Продажба

4 - стаен Апартамент Централна част