ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!


ЗА ФИРМАТА:

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ „МЕГИ” Е СЪЗДАДЕНА 1998г. ОТ МАРИЯ ПЕТРОВА ГЕРЧЕВА и ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ Е ВОДЕЩА АГЕНЦИЯ НА ПАЗАРА ЗА ИМОТИ В ОБЩИНА СВИЩОВ . ДОВЕРИЕТО НА ХИЛЯДИТЕ КЛИЕНТИ ПОЛЗВАЛИ УСЛУГИТЕ НА АГЕНЦИЯТА СА СИГУРЕН ПОКАЗАТЕЛ ЗА ВИСОКИЯТ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, БЕЗГРАНИЧНА КОРЕКТНОСТ И ВИСОКО КАЧЕСТВО С КОЕТО РАБОТИ АГЕНЦИЯТА.НАШИЯТ ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ ВАШИТЕ СДЕЛКИ.

БЕЗ МАНИПУЛИРАНЕ ЧРЕЗ УНИЗИТЕЛНИ ДОГОВОРИ ЗА "ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА" НАД ВАШИТЕ ИМОТИ!

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ - НЯМА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМЕ!

Защо да изберем агенция за недвижими имоти „МЕГИ”

 За продаващите и търсещите имот

 Страхувайки се от допълнителното оскъпяване на имота при ползване на услугите на агенцията ни, голяма част от продавачите, решават да продадат сами жилището си. Това похвално начинание обаче често се превръща в неприятно и обезкуражаващо бреме, при сблъсъка с огромния куп документи и разрешителни за продажби, отнемащи време и нерви пред гишетата на различни институции. И това не е всичко – немалко от собствениците се оказват жертва на измамници, възползвали се от доверието им и успели да отнемат жилищата им.

Затова, в последно време мнозина от притежателите на имоти, избрали да сведат до минимум, както стреса и главоболията си по подготовката за осъществяването на желана сделка, така и риска от контактите с недобросъвестни купувачи, разчитат на компетентните услуги на агенциите за продажби на недвижими имоти.

И несъмнено печелят от това, защото Ние не само гарантираме сигурността на продажбата, но и подпомагаме целия процес на покупко-продажба.

На първо място, проверявайки собствеността на имота, ние се явяваме гаранти  пред евентуалните купувачи, че за жилището не се водят съдебни спорове, с него не са обезпечени ипотеки и че няма задължения.Ние не само се ангажираме с намирането на подходящ купувач, но и уговаряме огледите да се извършват в подходящо за купувача и продавача време. От голямо значение е и възможността огледът да се извърши и без присъствието на собственика. В такъв случай, той би трябвало да жертва много време, да променя или отлага уговорки, в зависимост от възможността да осъществи пътуване и среща с клиента си. Много по-лесно би било да се доверите на професионалните умения на брокерите на агенцията, разчитайки на техният опит и познаване на пазара, за да получите добро представяне на   жилището си, а при необходимост, и ефикасни преговори относно условията за продажба.

Работата на  агенцията ни обаче не се ограничава само с намирането на клиент. Напротив – оттук насетне започва правната ни работа, като съдействаме при попълването на всички формуляри и изготвянето на необходимите удостоверения, скици, актове, данъчни оценки и пълномощни, необходими за осъществяване на продажбата. Подробно информирайки и двете страни за свършеното до момента и сроковете за реализиране на сделката, агентите на  компанията ни вдъхват спокойствие и увереност в своите клиенти, понякога съмняващи се в добрия край на едно такова начинание. Избирайки да работят по дадена оферта, ние присъстваме на изповядването на сделката и предаването на собствеността. За да доведат до край това, което сме започнали.

Затова и въпросът не е дали да ползвате услугите на агенция за недвижими имоти „МЕГИ”-Свищов. Въпросът е: „Защо досега не сте го направили?”.

НАШИЯТ  ЕКИП:

МАРИЯ ГЕРЧЕВА  -  УПРАВИТЕЛ И  БРОКЕР В АГЕНЦИЯТА
0876/180682

ВАЛЕНТИН БЛАЖЕВ –КОНСУЛТАНТ/ БРОКЕР
0877/268875

ДАФИНКА ЗАРАНКОВА – ОФИС АДМИНИСТРАТОР / БРОКЕР
0878/268875