АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ "МЕГИ" - СВИЩОВ, ВИ ПРЕДЛАГА УСЛУГАТА "УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТ ПОД НАЕМ"


Ние предлагаме услугата "Управление" на имоти под наем, имаща за цел да гарантираме спокойствието, сигурността и увереността на собствениците, че техните имоти се намират в сигурни ръце.Агенцията разполага с над 20 имота, на които собствениците ни се довериха и дълги години се грижим за тяхното спокойствие.

Като дейност управляването и отдаването под наем включва на практика всичко за успешното поддържане и отдаване под наем на вашия имот, от плащане на сметки за вода, ток, комунални такси, годишен местен данък, до рекламирането и предлагането на съответния имот, намиране на наематели и разбира се - непрестанна грижа за наемателя по време на неговия престой в имота.

Ние поддържаме постоянен контакт със собствениците на имотите, поверили своите имоти в наши ръце, като по този начин се стремим да ги държим информирани за абсолютно всичко, случващо се в техните имоти.

Осигуряваме пълно съдействие при определяне на размера на месечния наем, рекламиране на имота, провеждане на огледи и внимателен подбор на наематели.Изготвяне и сключване на договор за наем.Всички договорни отношения и цени се съгласуват предварително със собствениците.

Ако имате имот който отдавате под наем,в чужбина сте, в друг град сте или просто нямате нужното време да следите изпълнението на договора за наем, събирането всеки месец на наема от квартирантите, редовното плащане на консумативите като ток и вода, или има повреда или щета, която трябва да се отстрани бързо - НИЕ СМЕ НА СРЕЩА.

Възползвайте се от нашата услуга за най-добра грижа и управление за вашия имот.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС