2 - стаен

2 – стаен

20000 лв.
Продажба
62 м2

2 - стаен Стоян Ников

2 - стаен
ТОП ОФЕРТА

2 – стаен

25000 лв.
Продажба
63 м2

2 - стаен Стоян Ников

2-стаен в Белене

2 – стаен

30000 лв.
Продажба
60 м2
2-стаен Апартамент

2 – стаен

45000 лв.
Продажба
47 м2
2 - стаен

2 – стаен

45000 лв.
Продажба
59 м2

2 - стаен Стоян Ников

2 - стаен

2 – стаен

48000 лв.
Продажба
58 м2

2 - стаен Централна част

2 - стаен

2 – стаен

49000 лв.
Продажба
54 м2

2 - стаен Болницата

2 - стаен

2 – стаен

52000 лв.
Продажба
62 м2 18 м2

2 - стаен Център

2 - стаен

2 – стаен

55000 лв.
Продажба
70 м2

2 - стаен пл.Велешана