3-стаен

3 – стаен

39000 €
Продажба
75 м2

3-стаен Рила

3-стаен апартамент

3 – стаен

45000 лв.
Продажба
97 м2 1/4 317кв.м. м2
3-стаен
ТОП ОФЕРТА

3 – стаен

49000 лв.
Продажба
81 м2

3-стаен пл.Свобода

3-стаен апартамент

3 – стаен

55000 €
Продажба
96 м2

3-стаен апартамент пл.Хан Бъчва

3-стаен
ТОП ОФЕРТА

3 – стаен

58000 лв.
Продажба
83 м2

3-стаен пл.Свобода

3-стаен апартамент

3 – стаен

59000 €
Продажба
99 м2

3-стаен апартамент пл.Хан Бъчва

3-стаен

3 – стаен

63000 лв.
Продажба
76 м2 22 м2

3-стаен Топ Център

3-стаен
ТОП ОФЕРТА

3 – стаен

67000 лв.
Продажба
84 м2

3-стаен м-н Космос

Тристаен гр.Поморие

3 – стаен

70000 €
Продажба
73 м2