НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

- ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ -Даваме Ви пълна информация за състоянието на пазара за недвижими имоти към момента по зададени от Вас параметри.Консултираме Ви при избора на имот за да получите най-доброто от пазара.Нашите брокери провеждат с Вас огледи на предварително подбрани и одобрени от Вас имоти.Подготвяме пълния набор от документи за собственост на съответния имот и правим проверка за наличие на евентуални вещни тежести.

ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - Консултираме продавача при определяне на реалната пазарна цена на предлагания имот.Осигуряваме публичност , чрез реклама в нашият сайт, интернет и печатни издания в областта на недвижимите имоти.Съдействаме за изготвянето на всички нужни документи за осъществяване на сделката от продавача.Ние няма да искаме от Вас да подписвате договор за " изключителни права"  над имотите Ви, целящи дезориентирането Ви за цената на имотите и състоянието на пазара.Вие имате възможност да предлагате имотите си по всякакъв начин, който би Ви осигурил пълна прозрачност на пазара и най-добра цена.Комисионна ще дължите САМО в случай, че ние Ви намерим купувач.

- БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА БАНКОВО КРЕДИТИРАНЕ - Ние Ви помагаме и търсим за Вас най-добрите условия за кредитиране от всички банки.Поемаме ангажимента да съдействаме за осигуряване на избраната от Вас банка на всички необходими документи, касаещи имота.

- БЕЗПЛАТНО КОНСУЛТИРАНЕ - Ние ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с реализацията на покупко-продажба на недвижими имоти.

- ОТДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА КВАРТИРИ И ОБЕКТИ - Имаме грижата да открием желания имот под наем или да намерим подходящия наемател.

- ПРОДАЖБА НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ - Вие имате земеделска земя която желаете да продадете - Ние ще открием за Вас най - добрата цена и ще осъществим сделката напълно БЕЗПЛАТНО.

- ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ - Агенцията има грижата да подготви всички необходими документи за осъществяването на сделката.

- ОСИГУРЯВАМЕ ПЪЛНО ЮРИДИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

-  ДАВАМЕ АКТУАЛНА ПАЗАРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМОТИТЕ КОИТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ. - Агенцията предоставя писмено становище за пазарните цени на недвижими имоти в Община Свищов.

- ОЦЕНКА НА ИМОТ - Агенцията съдейства за изготвяне на експертни оценки на имотите от водещи лицензирани оценители  с отстъпка в цената.

- АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ - Ако сами сте намерили подходящия имот или кандидат купувач, ние ще довършим сделката БЕЗ КОМИСИОННА!Да се чувствате убедени и спокойни, че не пропускате нищо и всички детайли ще бъдат уредени.Административна такса е минимална и напълно ще Ви удовлетвори.

НИЕ ОСТАВАМЕ ДО ВАС И СЛЕД СДЕЛКАТА - Приемане и предаване на имота съгласно условията от предварителния договор, като се засичат всички консумативи (ток,вода).Попълване на данъчна декларация за регистрация в данъчна служба.Съдействаме за смяна на партидите ток и вода.         *** НИЕ  ЗАЩИТАВАМЕ  ВАШИТЕ  ИНТЕРЕСИ  ***