Под наем

1 – стаен

180 лв.
Наем
40 м2

Под наем Централна част

Под наем

1 – стаен

200 лв.
Наем
40 м2

Под наем Болницата

Под наем

1 – стаен

330 лв.
Наем
55 м2

Под наем Топ център

Студио

1 – стаен

20000 €
Продажба
43 м2

Студио Свищов

1-стаен

1 – стаен

30000 лв.
Продажба
48 м2

1-стаен Централна част

1-стаен

1 – стаен

35000 лв.
Продажба
44 м2

1-стаен ж.к.Дунав

1-стаен

1 – стаен

35000 лв.
Продажба
48 м2

1-стаен Централна част

1-стаен Апартамент

1 – стаен

37000 лв.
Продажба
40 м2

1-стаен Апартамент ул.П.Р.Славейков