2 - стаен

2 – стаен

59000 лв.
Продажба
61 м2

2 - стаен Център

2 - стаен

2 – стаен

65000 лв.
Продажба
70 м2

2 - стаен Централна част

2 - стаен

2 – стаен

70000 лв.
Продажба
66 м2

2 - стаен Болницата

2 - стаен

2 – стаен

81755 €
Продажба
55 м2

2 - стаен Мол В.Търново

2 - стаен

2 – стаен

105000 лв.
Продажба
66 м2 24 м2

2 - стаен Централна част