Тристаен гр.Поморие

3 – стаен

70000 €
Продажба
73 м2
3-стаен апартамент в Свищов

3 – стаен

72000 лв.
Продажба
97 м2 20 м2
3 - стаен Апартамент в Свищов

3 – стаен

79000 лв.
Продажба
106 м2
3 - стаен Апартамент в Свищов

3 – стаен

79000 лв.
Продажба
78 м2
3 - стаен Апартамент в Свищов

3 – стаен

86000 лв.
Продажба
106 м2
3-стаен апартамент в Свищов

3 – стаен

100000 лв.
Продажба
89 м2